להתפלל תפילה אחת בשני מקומות שונים, מותר לכתחילה?

שאלה:

שלום כבוד הרבנים.

אם אני מתפלל בחדר אחד, ומסיבה כלשהי יש לי צורך ללכת לחדר אחר כדי להגיד את שאר התפילה שמונה עשרה, האם אני יכול לכתחילה ללכת לחדר השני?

למשל, נגיד שאני מתפלל ביחיד.
אם אני נמצא בק"ש וברכותיה (שחרית או ערבית), ואין לי מספיק מקום כדי להתפלל תפילת שמונה עשרה, האם מותר לי לכתחילה ללכת לחדר השני למרות שהתפילה שלי תיקרא בשני מקומות שונים (ואולי זה נקרא ביזיון לה׳ לפני מי אני מתפלל)?

תודה מראש.
כל טוב.

תשובה:

אין כל בעיה.

כמובן יש להשתדל מאוד להתפלל בציבור, כך התפילה הרבה יותר מתקבלת בנקל לטובה ולברכה.

ברכה והצלחה.