הסבר חוזה

שאלה:

בחוזה מופיע במפרט לגבי דלת כניסה
כדלהלן "דלת ביטחון בכניסה לדירה פלדלת/רב בריח
ואו זיכוי 2000 ש"ח"
האם יכול לשים דלת פלדלת גם חברת חוסם או סופר בריח וכדו'
או שניתן לדרוש דווקא דלת רב בריח ,
השאלה איך מוגדר הקו הנטוי שמופיע במפרט, האם זה מחייב או דוגמא של חברה וכדומה?
לדברי הקבלן רב בריח פשטה רגל וזה יצור של חברה שקנתה אותה ופחות איכותי.

תשובה:

שלום וברכה,

כשכתוב בחוזה פלדלת/רב בריח, הכוונה או פלדלת או רב בריח, ולכן אם הקבלן חיבר דלת פלדלת קיין אם חובתו ולא צריך לשלם 2,000 ש"ח.

בהצלחה.

מקורות:

לא כתוב בחוזה פלדלת של חברת רב בריח, אלא קו נטוי שמקובל להסבירו או זה או זה.