כתמים על מגבת

שאלה:

שלום
אתמול ראיתי על מגבת צבעונית בהירה שהייתה תלויה במקלחת שני כתמים חומים אחד חום בהיר והשני כהה לא ראיתי שם דם. זה היה בצד שבעלי בדרך כלל שם את המגבות שלו. אני בשבעה נקיים. שאלתי את בעלי והוא אמר לי שהמגבת שלו אבל נכנס בי ספק שמא אולי בטעות השתמשתי בה גם והכתמים שלי. אם הכתמים שלי זה בעייתי? רואים שזה כתמים חומים. אני צריכה כבר לטבול ואין לי סימנים בעדי בדיקה אני עושה בדיקות כל יום
תודה רבה

תשובה:

זה בסדר גמור ואין לחשוש, זה גם חום גם על צבעוני וגם לא בטוח שלך.