השלמת שעות עבודה שחסרות

שאלה:

בס"ד

שלום לכבוד הרבנים,
לא לימדתי בזום את כל השעות כפי שמופיעות במערכת (חלק מהפרונטלי ופרטניות) אמרתי למישהו מההנהלה שאני רוצה להשלים והצעתי לו להשלים והוא אמר שזה בלאגן להתעסק עם זה עכשיו ולא משנה פשוט ששנה הבאה אקפיד על זה. האם זה בסדר ואני לא צריכה להשלים שעות אלו?

תשובה:

שלום וברכה,

אם האחראית ויתרה על השלמת השעות, אין חובה להשלים את השעות. ואכן יש להקפיד בשנה הבאה שלא יקרה שוב.

בהצלחה.