פיצה מהדרין

שאלה:

לפעמים בנסיעה עוברים בערים שונות בארץ ויש בפיצריות תעודת כשרות "מהדרין". ובעצם, אף פעם אף אחד לא יכול להעיד על יראת השמיים של המשגיח- השאלה מה כבר יכולה להיות בעיה בפיצה אם יש בכל זאת תעודת כשרות "מהדרין"?

תשובה:

אוכלים רק ממערכת כשרות שיודעים ומכירים שהיא מהודרת. למשל לקנות פיצה בטבריה בכשרות בד"ץ העדה החרדית זה מצויין, ואתה לא צריך להכיר את המשגיח, אתה סומך על המערכת, אבל מערכת שאתה לא מכיר גם אם כתוב מהדרין באותיות גדולות זה לא מספיק.