פלאפון מאושר

שאלה:

שלום וברכה לרבנים,
רציתי להבין את ההגיון מאחורי זה שבפלאפונים המאושרים אין smsמצלמה אפשרות להכנסת שיעורי תורה..
למה הכל צריך להיות בהפרדה, זאת אומרת אנחנו צרכים – נגן ומצלמה בנפרד ואז זה מותר
אבל אם נגן ומצלמה יהיו בנויים כבר בתוך הפלאפון – וועד הרבנים לא מאשר זאת…
זה תמיד הטריד אותי העניין הזה…
אשמח לשמוע את תשובתכם..
תודה מראש.

תשובה:

האמת שאינני יודע, יש להפנות שאלה זו לועדת הרבנים שמטפלת בכך, אני מניח שכנראה כאשר יש מצלמה ניתן להכניס גם סירטונים וכדומה, וכן אם יש נגן, זה כבר לא mp3 פשוט, אלא משהו שכבר ניתן להעביר בו דברים יותר משמעותיים… אולי קשה באופן זה לחסום הרמטית מאינטרנט, אינני בקי בטכנולוגיה כדי להשיב..

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בזמנו הרבנים דנו מה להכניס בפאלפון ומה לא… היה כזה עניין שטלפון הוא לדיבור וזהו… וגם אז לא היה כלום בפאלפונים חוץ מסמס אולי….
    השאלה באמת היא נכון להיום מי הם הרבנים של 'הוועדת הרבנים' והאם יש להם השפעה על היומיומי ועל ההתפתחויות בטכנולוגיה???