ספק כתם בהרגשה

שאלה:

שלום וברכה,
האם כתם שנמצא לאחר הטלת שתן על גבי האסלה/בתוך השירותים/בדפנות השירותים מטמא?(בגלל ההרגשה של הטלת שתן)
כשהייתי בשירותים (בעבודה) לאחר הורדת המים גיליתי כל מיני כתמים על דפנות השירותים לא בטוחה שזה אכן דם (כתמים בצבע חום אדום), וגם לא בטוח שזה אכן ממני.(יכול להיות שזה היה קודם, לא התעמקתי מידי קודם)
מה הדין לגבי דעת אשכנז?
תודה רבה

תשובה:

זה נחשב כתם על דבר שאינו מקבל טומאה שאינו מטמא. ראה פתחי תשובה סי' קצ סעי' י.