מכונת קפה

שאלה:

שלום וברכה.
יש לי מכונת קפה של חברת Gold Line ורכשתי קפסולות שוקו חלביות.
האם הכנת משקה במכונה ע"י הקפסולה החלבית תהפוך את כלל המכונה לחלבית ויהיה אסור לשתות בה לאחר בשר?
האם יש אפשרות לאחר השימוש בקפסולה להזרים זרם מים רותחים ללא קפסולה בפנים על מנת לנקות את המכונה מהקפסולה החלבית ולהמשיך להשתמש בה עם קפסולות פרווה לאחר סעודה בשרית?

תשובה:

אם אתה מזרים מים חמים אני מניח שאין כל בעיה ואפשר לשתות קפה פרווה לאחר ארוחה בשרית.