כשרות אנדיב (עולש) של חוות תקוע לפסח כמרור

שאלה:

שלום, ברשתות השיווק מוכרים אנדיב (עולש) של חוות תקוע בהכשר מהדרין הרב אפרתי ומהדרין הרב חיים מרקוביץ'. הירק ארוז במגשית קלקר עטופה ניילון נצמד. לא כתוב על האריזה האם התוצרת מבוקרת ובדוקה בעניין חרקים, גם לא מצויינות על האריזה הוראות טיפול ושטיפה. האם ניתן לסמוך ולקחת את זה בתור מרור לליל הסדר מבלי לפרק ולבדוק ולשפשף ולרחוץ כל עלה? זה יקל עלינו מאוד! תודה.

תשובה:

תפנה לאתר של הרב אפרתי – בית המדרש אמונת איש ותשאל שם, הוא הגוף המכשיר, הוא יודע…

הצטרף לדיון

תגובה 1