קנית בית

שאלה:

שלום הרב
אני חיה אצל חמותי כמעט 4 שנים מכוון שרוצה שהבן שלה שהוא בעצם בעלי ירכוש את דירתה . שילמתי חובות שלה בסך 50 אלף שקל
כל הזמן היא דורשת כסף מבעלי והמצב הכלכלי קשה נורא מה כדאי לעשות ? לעזוב ? ה50 אלף ממוטטים אותי נפשית זה המון כסף אני עובדת בנקיון מדרגות וקשישים הרב בבקשה תייעץ לי

תשובה:

שלום וברכה

הבעיה שאת מציגה מורכבת ואין לי נתונים לייעץ לך, יתכן שזו קנייה מאוד משתלמת ויתכן שכדאי להדחק, גם לא הבנתי למה לשלם לה את חובותיה ואם זה קשור למכירת הדירה, כדאי להתייעץ באופן פרטני ומסודר עם רב מקומי בר דעת וחכם.

בהצלחה רבה מאוד ושיהיה לכם תמיד רק שפע!