מה מברכים על קציצת בצל עם קמח?

שאלה:

מה מברכים על קציצות מטוגנות כאשר העיסה מכילה:
4 ביצים, 3 כפות גדושות של קמח, בצל גדול קצוץ דק, שקית פטרוזיליה קצוצה, מעט מלח ופלפל שחור (מומלץ בחום!).
בעיקרון בהתחלה חשבתי שאולי זה "מזונות", אבל למעשה אפשר להכין את הקציצות ללא הקמח, והקמח רק נועד לתת להן מרקם יותר מוצק ועבה מעט.

מה מברכים על זה?
המון תודה!!!!!

תשובה:

שלום וברכה

לכאורה אם אכן כל מטרת הקמח זה רק לדבק והטעם והרצון הוא לקציצת הירק – הבצל והפטרוזיליה, הברכה היא אדמה. רק תקפיד שהבצל יהיה גם רוב ביחס לביצים.