שאלה:
שלום,
חתכתי לחם בסכין לחיתוך לחם והתברר שהלחם הינו לחם בצל.
אני חושב שבמאפיה שבה נקנה הלחם לא מקפידים להבדיל בין מאפים חלביים ללחם הפרווה בתהליך הייצור.
האם בעקבות כך יש להמנע מלהשתמש בסכין הזה לחיתוך לחם בארוחה בשרית?
תודה
תשובה:
שלום וברכה
ראשית הלחם הוא קר והבצל כבר אינו חריף כך שאינו מעביר שום טעם חלבי לסכין. שנית, מערכת הכשרות חייבת להקפיד שהלחם יהיה פרווה לגמרי ואני בטוח שזה מפוקח אם יש כשרות על המקום.