לתרומות לחץ כאן

סכין שחתכתי בה לחם בצל

שאלה:

שלום,

חתכתי לחם בסכין לחיתוך לחם והתברר שהלחם הינו לחם בצל.
אני חושב שבמאפיה שבה נקנה הלחם לא מקפידים להבדיל בין מאפים חלביים ללחם הפרווה בתהליך הייצור.
האם בעקבות כך יש להמנע מלהשתמש בסכין הזה לחיתוך לחם בארוחה בשרית?

תודה

תשובה:

שלום וברכה

ראשית הלחם הוא קר והבצל כבר אינו חריף כך שאינו מעביר שום טעם חלבי לסכין. שנית, מערכת הכשרות חייבת להקפיד שהלחם יהיה פרווה לגמרי ואני בטוח שזה מפוקח אם יש כשרות על המקום.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל