טיפות דייסת תינוק (חלבי) שהותזו על מחבת בשרי ריק בכיור

שאלה:

טיפות דייסה של חלב הותזו מהבקבוק (עקב ניעור לערבב את הדייסה) על מחבת שהייתה בכיור (לאחר טיגון – קרה ללא שאריות בשר אלא שאריות שמן)
הדייסה הייתה חמימה (בטמפ' שתינוק יכול לשתות)

באותו הרגע שהותז אני שטפתי כלים (עם מים חמים שהתחממו מהדוד חשמל) אבל אני שטפתי בכיור החלבי והמחבת הייתה בכיור הבשרי הצמוד (לא היו מים חמים על המחבת) – אבל לא זוכר אם שטפתי את הטיפות דייסה עם מים חמים באותו הרגע

מה צריך לעשות?
שום מאכל לא נפגע/נגע

בברכה

תשובה:

יש להניח שהכל בסדר, קשה להאמין שהדייסה היתה בחום שנחשב יד סולדת, ואין סיבה לחשוב שרחצת במים חמים וגם מדובר בטיפות בודדת שמן הסתם בטלות בשישים ואולי גם היה סבון שפוגם, כרגע הכל בחזקת בסדר גמור. להבא נזהר יותר לדעת איך עושים כשקורה כזה דבר.

בהצלחה