שם חיבה / כינוי

שאלה:

לגבי בחירת שם לתינוק, האם לקרוא שם מהתנ"ך ולכנות את הילד בשם חיבה זה חיסרון בשפע ובמה שאמורים לקבל דרך שם, לדוגמא לקרוא לבן יוסף ולכנות יוסי האם זה בעיה וכן על זה הדרך בשאר השמות, [כוונתי שאולי המושג "שם" זה בעיקר איך שקוראים בפועל ולכנות ילד בשם בליי מקור זאת אומרת שלשם שלו אין מקור]
תודה רבה

תשובה:

לא בעיה בכלל, גם לבני יקירי קוראים יוסף ואנחנו מכנים אותו יוסי.

רוב נחת.