קללה וריב

שאלה:

שלום, יצאתי עם 2 בנותיי ועמדנו בתור למאפייה שמרנו על 2 מטר מהזוג שלפני אך המסיכות שעל בנותיי היו רופפות ולא הונחו תיקנית על ידן. הגבר התנפל על בנותיי בוולגריות והן שמו יפה את המסיכה. אני שתקתי בהתחלה אך כיוון שהוסיף לדבר בזלזול אמרתי לו שידבר יפה ושעדיף שישאר בבית אם הוא בפחד ולא יודע איך לדבר בכבוד לנערות שאמא שלהן נוכחת והוא יכול לפנות אליי בצורה מכבדת. הוא קילל אותי שלא אחיה לגילו וממש דיבר לא יפה. אני מרגישה צער שכעסתי וגם שהוא קילל אותי לפני בנותיי ובפני אנשים. האם תוכל לומר לי מה לעשות ואם אפשר שתברך אותי בבקשה. תודה

תשובה:

אין צורך להצטער, זה נשמע חיית פרא… אין כל ממשעות למילים שלו, ואני מברך אותך שתחיו כולכם עד מאה ועשרים שנה בבריאות ובשמחה, ותראו רק נחת שמחה ושפע ברכה והצלחה כל הימים בכל התחומים, ותזכו לראות דורות ישרים מבורכים.

ערב מבורך.