עליתי בטעות על האוטובוס

שאלה:

עליתי על האוטובוס בתחנה ושילמתי על הנסיעה על מנת ליסוע לבית חברי כדי לשהות שם עם חברים שלי אבל אחרי שעליתי חבר שלי התקשר אלי ואמר לי שבסוף כולם חזרו הביתה וכבר אין למה להגיע והתברר שמה שעליתי על האוטובוס זה היה בטעות והנסיעה לא הועילה לי אלא הפוך הרחיקה אותי מהבית שלי השאלה שלי האם אני צריך לשלם על הנסיעה הזו או שאני פטור מלשלם עליה

תשובה:

שלום וברכה,

עליך לשלם עבור הנסיעה.

בהצלחה.

מקורות:

טעות שייך לומר אם החברה של האוטובוס הטעתה אותך. אבל במקרה שלך לא הייתה הטעייה מצד החברת הסעות, אלא טעות שלך, ועל כן עליך לשלם.