לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שריפת חלה בחצר במקום שצולים בשר

שאלה:

שלום, כבוד הרב
לראובן בחצר פרטית יש מקום מיוחד לצלית בשר. בעצם מדובר בקרקע ומסביב יש דפנות של לבנים.
האם מותר לשרוף שם חלה (דווקא על גבי קרקע חצר בתוך מבנה של לבנים אלה) . או שיש מקום לחשוש שחלה לא תישרף כראוי או עשן משריפת חלה יכנס לתוך דפנות של לבנים וכאשר לאחר זמן יניחו על גבי לבנים רשת לצליית בשר, טעם של חלה יכנס לבשר או שראובן יהנה מפחמים שנעשו משריפת חלה שיתערבו עם עצים שהוא יניח לצלית בשר וצריך לייחד מקום מיוחד בחצר לשריפת חלה בלבד?
תודה רבה!

תשובה:

אפשר לשרוף שם, אבל לא על הרשת של הבשר, ויראה שישרף היטב שלא תשאר ותועיל אחר כך.