אמא שלי לא מבינה את המצוקה

שאלה:

שלום כבודו , אמא שלי היא אישה טובה אבל כשיש לי חרדות היא מתנהגת עלי לא הכי טוב , היא צועקת לא מבינה אותי וזה רק מגביר לי את החרדות היא דופקת על רהיטים , מתגרה בי וכו אני כבר לא יודעת מה לעושת בבקשה תעזרו לי

תשובה:

כדאי לקשר בין אמא לבין המטפלת שלך, שהיא תסביר לה יותר מה את חווה וכו', וכך היא תבין שזה לא ממש בשליטתך, תשוחחי עם המטפלת ותבקשי ממנה לשוחח עם אמא.

רפואה שלמה ובשורות טובות.