קינמון טחון – פסח

שלום וברכה כבודו הנכבד, יש לי בבית קינמון טחון, לא מצוין שזה כשר לפסח, מצוין שהשגחת הבד"ץ לא כולל פסח. האם מותר להשאיר את זה בארון מסוים ולהשתמש רק לאחר הפסח (ללא מכירת חמץ, לא עושים בביתי מכירת חמץ) או לזרוק? תודה ענקית, תבורכו וחג שמח.

תשובה:

שלום וברכה,

ראשית כדאי לשכנע שכן יעשו מכירת חמץ, ואפשר לעשות כאן באון ליין בדף הבית שלנו, ובכל מקרה ניתן להשאיר, גם אם יש שם חשש חמץ הוא לא כזית ומעורב בקינמון, אבל לא להשתמש כמובן בפסח.