הכשרת שולחן של כיסא תינוק בפסח

שאלה:

שלום
שולחן פלסטיק של כסא תינוק שמניחים עליו לפעמים חמץ רותח, האם יש דרך להשתמש בו בפסח ?
(עירוי מים רותחים, כיסוי וכו׳)

תשובה:

שלום וברכה אני מניח שלא מניחים חמץ ממש רותח שם שהרי זה מסוכן לילד, וגם זה ודאי בכלי שני או שלישי, יש לנקות את הכסא היטב בחומרי נקיון, ואחר כך לערות מים רותחים מקומקום פועל וזה בסדר.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם שמים רותח כדי להקפיד. אם החלבי תמיד קר ותמיד מנקים היטב היטב אחר כך יש יותר להקל, אבל לכתחילה אם אפשר לשים משהו עדיף.