האם מותר ללמוד בפורים דרך המחשב?

האם יש איזושהי הגבלה על למידה דרך המחשב בפורים? אולי איסור על הקלדת סיכום הלימוד או משהו, כתיבת קוד לצורך לימוד (לא בהכרח לצורך החומר הנלמד, אלא אולי כתוצאה מסקרנות של "מה יקרה אם אעשה כך וכך…")… משהו שמגביל?
תודה רבה כבוד הרב וחג שמח

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה ללמוד דרך המחשב בפורים, בפורים בשונה מחל המועד, צרכי מצוה נעשים, כגון כתיבת הלכות ופשטי המקראות, כמובא ברמ"א בסי' תרצו.

פורים שמח.