פסח

שאלה:

שלום וברכה לכבוד הרבנים
ברכב יש לנו כיסא תינוק שמחובר לרכב .. אני לא יודע איך לפרק ולהרכיב אותו מחדש ומתחתיו אני מאמין שיש פירורי חמץ
השאלה האם צריך לקחת אותו לחנות שיפרקו וירכיבו לשם זה ? או שלנסות לפגום את הפירורים עם חומר ניקוי מסוים לנסות להרים אותו ולהשפריץ שמה ?

בתודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

כסא תינוק מתפרק בקלות, תשאל שכן או משיהו לידך, זה למחובר למושב ממש אלא רק חגור וכדומה. חבל להשאיר כך יש שם מן הסתם חמץ ממש.