הצבעה בבחירות למפלגה חרדית

שאלה:

שלום, רציתי לדעת את דעתכם על הצבעה למפלגת עוצמה יהודית, מצד אחד אני מסכים עם הדיעות שלהם אך מצד שני אני יודע שבמידה ואצביע להם הקול שלי יתבזבז כי הם לא יעברו את אחוז החסימה, יש כמובן את מפלגת שס ויהדות התורה אבל לדעתי הם לא מספיק ימיניים, מה דעתכם לגבי נושא זה?תודה

תשובה:

דעתי שלזרוק קולות לפח זה העוול הכי גדול שיכול להיות, והצבעה למפלגה חרדית היא חובת השעה, יש היום מלחמה אדירה כנגד התורה במדינת ישראל, ועל הכל , ממש על הכל, גיור כשרות כותל נישואין אזרחיים תחבורה בשבת הישיבות וגם ארץ ישראל, ובכל אלו כולל ארץ ישראל בלי שום ספק, המפלגות החרדיות הם אלו שייצגו אותך, אין שאלה בכלל, זו חובת השעה.

בהצלחה

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. אינני רוצה להכנס לזה, אנחנו לא רוצים להכניס מפלגתיות ופוליטיקה לאתר הקדוש שלנו… ככל שמדובר בערכי התורה, וזה ברור, שעל פי התורה הקדושה חובה להצביע למפלגה חרדית, כי רק הם דואגים לצביון היהודי והצרכים היהודיים במדינה בצורה נכונה, זה אנחנו כותבים, והשאר אנחנו לא נכנסים.