שמיעת שיעורי תורה מרב ציוני

שאלה:

האם מותר ליהודי חרדי לשמוע שיעורי תורה מפי רבנים בני הציונות הדתית?

תשובה:

אין הבדל בין יהודי חרדי ליהודי דתי לאומי וכדומה, אם התוכן הנאמר על ידי אותו רב הוא חיובי ונכון וטוב ומותאם למה שקיבלנו מגדולי הדורות שקדמו לנו, הרי שזה נפלא, ואם לא, אז לא… זה נכון בין אם הוא חובש לראשו כיפה סרוגה ובין אם הוא חובש לראשו כובע שחור רחב תיתורה… תכתוב לי באיזה רב מדובר ואנסה לבדוק לך אם אכן מדובר ברב המקובל על ידי ציבור תלמידי חכמים.

חודש טוב.