פגם הברית וטהרה

שאלה:

שלום לכבוד הרבנים אני בחור מתחזק וקיבלתי על עצמי בלי נדר להתחזק בשמירת הברית מחילה על השאלה אבל לפעמים אחרי הטלת מים יוצא לי הרבה טיפות קרי זה קורה לי הרבה פעמים ולפי ההלכה אסור לגעת באמה השאלה הראשונה האם אחרי הטיפות זה נחשב פעם הברית? והשאלה השניה האם מותר לי לנגב את האמה בנייר שלא אתלכלך בבגדים? ואם זה יוצא לי באמצע היום הטיפות האלה מה עליי לעשות? להתעלם? אני נחשב עדיין בגדר שומר ברית?

תשובה:

אין צורך להתייחס ואפשר לנקות. העיקר לשמור על העיניים מטלויזיה או אינטרנט שאינו מסונן כהלכה, ולהקדיש זמן ללימוד תורה.

בהצלחה רבה מאוד.