דברים שבקדושה

שאלה:

בחדר שמונחות בו נעליים עם ריח רע למי שמתקרב להריח אותן- האם יש בעיה באמירת דברים שבקדושה בכלל ואף תפילת שמונה עשרה או קריאת שמע- שהם חמורים יותר? האם יש הבדל בין אשכנזים לספרדים בנושא זה?

תשובה:

שלום וברכה

אם אתה לא מריח אין בעיה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. ודאי שלא, ובכלל ריח זיעה אינו נחשב ריח רע לענין דין זה. באופן כללי כיון שאני רואה כבר לאורך תקופה ארוכה, אולי שנים, שאתה סובל ממש מחרדה מהדין הזה של ריח רע, חבל לסבול לחינם, כדאי לפנות לאיזה ייעוץ מקצועי ולהפטר מהקושיהלא נוח הזה. בהצלחה