לתרומות לחץ כאן

רוטב בשרי קר בכלי חלבי

שאלה:

שמן שטוגן בו בשר והתקרר ונשפך אח"כ לכלי פלסטיק חלבי, מה דינו של הכלי?

תשובה:

שלום וברכה

אם השמן היה קר אין כל בעיה, ובלבד שלא שהה בתוכו 24 שעות ברצף, שאז יש בעיה של כבוש כמבושל.

מקורות:

ראה ש”ך וט”ז ריש סי’ קה.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל