התרת נדרים

שאלה:

שלום וברכה
אשתי לפני הלידה של בתנו אמרה או נדרה נדר שבמידה והלידה תעבור בשלום היא תקח על עצמה לשים כיסוי ראש ביום שישי.
הלידה עברה בשלום אבל הבת שלי מאז הלידה נמצאת בבית חולים מידי חודש עם בעיות בלב ובריאות לאחר פגישות עם רבנים גדולים אמרו לי שכניראה היא נדרה נדר ועליה לעשות התרת נדרים וכמובן להוסיף שם לביתנו גאיה .
הבקש את עזרתכם בשביל לעשות התרת נדרים בשביל בריאותה של הילדה שלי בבקשה אודה לכם מאוד הבת שלי במצב לא טוב והיא אמורה לעבור צנתור בחודש הקרוב בבקשה תעזרו לי

תשובה:

שלום רב

אינני רואה כל קשר בין הנדר לבין מחלתה של הילדה, אדרבה, אם רוצים להוסיף זכויות שתקבל על עצמה בלי נדר! לכסות ראש באופן קבוע כפי שכל אשה יהודיה מחוייבת, ובעזרת ה' תראו ישועות בקרוב! אנחנו לא יכולים להתיר את הנדר דרך האינטרנט, תפנו לרב בית הכנסת באיזור מגוריכם שיסייע לכם.

כמו כן תקראו לילדה שם יהודי שורשי בעל משמעות מאמותינו הצדקניות.

רפואה שלמה ובשורות טובות.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. בהמשך לשיחתנו אמרתם לי להוסיף שם לילדה של אחת מאמותינו הצדקניות השאלה אם יש אפשרות להוסיף את השם חנה למרות שהיא לא הייתה אחת מארבעת האימהות היא הייתה נביאה מתוך שבע נביאות ואימו של שמואל הנביא

    אודה על תשובתכם