הנחת תפילין ברכב

שאלה:

האם מותר להניח תפילין וליסוע ?יש לי שתי שאלות האם זה חוקי..והנחת תפילין במקום לא נקי ידוע שאסור לעבור במקומות מטונפים .הסע הדעת זאת לא שאלה

תשובה:

שלום רב

זה חוקי לגמרי, אין כל בעיה, אין גם חשש ממקומות המטונפים, כיון שהרכב הוא מקום בפני עצמו, והוא נקי ויפה.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. היסח הדעת לא הכוונה שכל הזמן חושבים על התפילין, גם בתפילת שמונה עשרה אדם לא חושב על התפילין, אלא הכוונה שהוא עלול לא לשים לב לקדושתם ולנהוג בזיון או קלות ראש.