זמן טלית ותפילין / ברכה על טלית באמצע פסוקי דזמרא

תפילת שחרית פועלים שנערכת מידי יום בשעה 5:40 כיצד ניתן להתעטף בטלית ותפילין.?האם התעטפות בטלית ותפילין ללא ברכה אפשרית וכשיגיע זמן טו"ת לברך.?
תשובה:

שלום רב

אם מגיע זמן טלית ותפילין באמצע פסוקי דזמרא יפסיק בין הפרקים ויברך, אם מגיע זמן זה רק לאחר פסוקי דזמרא, יש לברך בין ישתבח ליוצר אור ולא בין אז ישיר לישתבח. באמצע ברכות קריאת שמע אין להפסיק בברכה זו לכן יניח בפסוקי דזמרא, בלאו הכי לא מקדימים עד כדי כך, זמן טלית ותפילין היום ב6:02.

יום נעים.