קללה יכול להזיק?

הייתי בדכאון קשה מאד ואמרת לצערי לאשתי שהייתי רוצה שגם היא תרגיש פעם כך למשך כמה ימים כדי שהיא תבין איך אני מרגיש והיא ישר אמרה שמה שאמרתי לא יתקיים (במילים אחרות). איך אפשר לתקן את זה שחלילה לא יהיה כאן עניין של קללה. אני רוצה לציין שאשתי לא תלך לעשות דבר כגון התרת קללות

תשובה:

שלום רב

קללת חינם אין לחשוש ממנה. הבעיה היא שהיא יכולה חלילה לחזור על המקלל, לכן יש להזהר מאוד מהנושא הזה של קללות. ראה כאן כמה תשובות מפורטות בענין.