האר"י ותלמידו רבי חיים ויטאל

שלום רב.
רציתי לדעת האם רבי חיים ויטאל היה מבוגר יותר מהאר"י או שמה היה קטן מימנו בגיל.
אפשרת מקורות

תשובה:

שלום רב

לפי המובא בספרים האר"י נולד בשנת רצ"ד, ואילו רח"ו נולד בשנת שג, כ9 שנים לאחר האר"י הק'. ראה ס' תולדות האר"י הק' וינשטוק.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. רבו של רבי חיים ויטאל היה האלשיך הק' שכידוע השתוקק מאוד להיות מגורי האר"י, ויש סיפור שלם על האופן בו הוכח לו שסוד נשמתו בתורת הנגלה ואינו יכול להמנות על תלמידיו….