פרווה שהוכן בכלי חלבי קר ספק נקי

השתמשתי במזלגות מיקסר להכנת עוגה חלבית. מיד לאחר מכן השתמשתי באותם המזלגות להכנת פשטידה פרווה, הדחתי את המזלגות לפני הכנת הפשטידה אך לא בדקתי שלא נשארו שאריות עליהם. האם עלי לחשוש שאולי נשארו על המזלגות שאריות מהחלב והפשטידה אינה פרווה? האם אפשר לאכול את הפשטידה עם בשר?

תשובה:

שלום רב

אני מניח שגם אם נשאר משהו הוא ודאי בטל בשישים ומותר לאכול עם בשר. מה גם שהדחת וכנראה לא נשאר כלום.