לתרומות לחץ כאן

סכין בשרי שחתכו בו גבינה

שלום,סכין לחיתוך בשר מפלדה שבשוגג חתכו בה גבינות.מה דינה?

תשובה:

שלום רב

אם הגבינה היתה קרה, יש לרחוץ את הסכין היטב במי סבון עם סקוצ' [חלבי] במי ברז קרים, והוא כשר לשימוש בשרי. אם הגבינה היתה חמה הוא טעון הגעלה.

ערב טוב.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל