שלום,סכין לחיתוך בשר מפלדה שבשוגג חתכו בה גבינות.מה דינה?
תשובה:
שלום רב
אם הגבינה היתה קרה, יש לרחוץ את הסכין היטב במי סבון עם סקוצ' [חלבי] במי ברז קרים, והוא כשר לשימוש בשרי. אם הגבינה היתה חמה הוא טעון הגעלה.
ערב טוב.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל