תודעת העל

שלום כבוד הרבנים

רציתי לשאול אתכם לגבי תחום מסויים שהוא לא הכי מוכר שנקרא תודעת העל רציתי לדעת אם אין בעיה הלכתית לעסוק בתחום הזה(בין היתר התחום הזה עוסק בתקשורים ואמרו שמשהו יקרה ב2012 אם תוכלו להיכנס לאתר של זאב אבירז ולבדוק לפרטי פרטים אני אשמח תרשמו בגוגל זאב אבירז ותמצאו את האתר שלו שעוסק בתודעת העל הוא המאסטר שלהם)שבוע טוב

תשובה:

שלום רב,

אכן בדקתי את התכנים באתר שלהם. ויש בזה כפירה ממש. ראיתי את הרעיון, ראיתי מה שכתבו על החגים ועל יום כיפור, והספיק לי. אסור ללכת לכנסים שלהם.