נשואים אזרחית ורוצים להנשא כדת משה וישראל

שלום רב
אני ובת זוגתי שנינו יהודים הגרים כרגע בניו יורק
לפני מספרחודשים התחתנו בנישואים אזרחיים למען אישור עבודה. כעת אנו מוגדרים כנשואים גם במדינת ישראל עפ"י חוק
כעת אנו רוצים להתחתן כדת משה וישראל ורצינו לשאול האם זה יכול להוות בעיה בזמן ההרשמה לרבנות ובאופן כללי אם ישנה השפעה כלשהי על הפרוצדורה
נשמח לשמוע כמה שיותר פרטים שיכולים לשפוך אור על העניין…
תודה רבה ושבוע טוב ומבורך

תשובה:

שלום רב,

לא. אין כל הוראות מיודחות. ודאי ראוי ואכן אתם יכולים להנשא ברבנות כרגיל. אתם צריכים להביא עדים שהינכם רווקים (העובדה שאתם רשומים כנשואים אזרחית, אינה משפיעה בנושא הזה).

אין עוד פרטים נוספים.

ושיהיה בהצלחה..