גירושין אזרחיים מגוי

שאלה:

התחתנתי בארצות הברית עם לא יהודי לפני כ7 שנים, והוא חי באר'הב ואני בארץ, פרודים מעל 3 וחצי שנים, הוא חזר לחו'ל ובסופו של דבר לא חזרתי לשם עקב דיכאון (שנינו היינו במצב דיכאוןכ שהיינו יחד). הוא לא עובד, ומרגיש לי שהוא מחפש תירוצים לא לשלם מזונות. ביקש לאחרונה נכות, ולא עוזר בשקל עם גידול הבת המשותפת לנו. ויתרתי על המון בגלל שידעתי שהוא עובר קשיים, צריכה עזרה בבקשה!!

תשובה:

שלום רב,

אין לי דרך לעזור לך, את צריכה להשיג גירושין אזרחיים זה לא קשור לרבנות. תפני לעו"ד שיסייע לך. לנו אין דרך לייעץ לך, אנו לא בקיאים בתחום זה.