מאכל פרווה שחומם במיקרוגל בשרי או חלבי

קודם כל תודה רבה על התשובה,
יש לי עוד שאלה לגבי המיקרוגל,ברגע שאני מייחדת אחד לבשרי ואחד לחלבי,ואז רוצה לחמם מאכל פרווה במיקרוגל הבשרי לדוגמה, מה דינו? נהפך לבשרי? תודה רבה.

תשובה:

שלום רב

הוא בחזקת בשרי ואין לאוכלו עם חלבי ממש, אבל אין צורך להמתין ביניהם 6 שעות. כמו כן, אם המיקרוגל נקי לגמרי והמאכל עטוף היטב וראית שלא נפתחה העטיפה, מותר לאוכלו עם חלב.

בהצלחה

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. יש בזה כצמה וכמה כללים בסי' קח, אם מכוסים זה דין אחד וכשאינם מכוסים זה ין אחר, ויש הבדל בין דברים שיש בהם רוטב לאין בהם רוטב ועוד.