בת מצווה בספירת העומר

האם מותר לחגוג בת מצווה באולם בספירת העומר .יש האומרים שיש כמה תאריכים שמותר בחודש מאי 2016 כמובן.האם זה נכון.

תשובה:

שלום רב

על בת מצוה בספירת העומר ראה כאן. לגבי הימים שבסוף חודש מאי – למנהג האשכנזים בל"ג העומר ולמנהג הספרדים מיום ל"ד בעומר ואילך ראה כאן. המוצלח ביותר היה לדחות את השמחה לאחר חג השבועות ואז תוכלו לכל הדעות לחגוג ברוב פאר והדר ובשמחה רבה.

רוב נחת!