הכשרת מיקרוגל

שלום כבוד הרב,

בהמשך לשאלתי לגבי חימום במיקרוגל בעבודה על הבחור הרוסי שבביתו אוכל בשר חזיר וייתכן שבאותם כלים הוא חימם עוף וכדומה במיקרוגל שנמצא במטבחון בעבודה אצלנו
האם ניתן בכלל להכשיר את המיקרוגל האם המיקרוגל טרף ואין לא תקנה
אשמח לתשובה

בברכה,
תשובה:

שלום רב

יש דרך באופן עקרוני להכשיר מיקרוגל, אבל זה לא מעשי מבחינתך, כיון שאני מבין שמכניסים לתוכו בשר וחלב וכו'. תהליך הכשרת המיקרוגל אורך זמן ולא תוכל לבצע את זה כל יום לפני שאתה אוכל…

על הכשרת מיקרוגל ראה כאן.