מינוי שליחות אוצר בית דין

שלום לרב שליט"א

הייתי היום בחנות (אושר עד- כשרות מח' ירקות ע"י הרב אפרתי) וקניתי תפוחי אדמה של אוצר בית דין, ביקשתי בקופה הראשית כתב מינוי שליחות וחתמתי עליו, האם זה בסדר/ מספיק?
תודה רבה

תשובה:

שלום רב

זה בסדר גמור, באופן כללי נעשה תנאי נוסף בעת קניית הפירות על ידי הרשת, שהם קונים בשליחות גם עבור אנשים שלא חתמו, מתוך הנחה שיש שירצו להשתמש בשירות הזה גם ללא חתימה מפורשת. ומכל מקום נהגת כהלכה. חשוב רק לדעת שמה שקונים אוצר בית דין חובה לשמור קדושת שביעית!