כשרות במטבח טרף

שלום וברכה!
רציתי לשאול בשביל חברתי שרוצה לשמור כשר כמו שצריך אך משפחתה חילונית:
האם יש משהו שהיא יכולה לעשות עם הכלים? היא רוצה להפריד כלים בשריים וחלביים אך במשפחתה לא עושים זאת והיא לא רוצה ללכת נגדם ..
אשמח אם תענו,
תודה רבה ושבת שלום
תשובה:

שלום רב

הבעיה שאת מציגה קשה מאוד, בנוגע לכלי האכילה ממש אין בעיה, היא יכולה להשתמש בכלים חד פעמיים, אולם היא לא תוכל לבשל או לאכול אוכל שהתבשל בסירים שלא מקפידים בהם על הפרדה בין בשר בחלב. העצה היחידה היא שתקנה לה שנים שלושה סירים קטנים ותבשל לעצמה בסירים אלו.

בהצלחה רבה