כתמים על נייר קינוח

שלום וברכה!!!
אחרי שניגבתי את עצמי בנייר טואלט ראיתי כתם אדום בהיר עם הפרשות מעט על הנייר וזה קרה יומיים אחרי שהייתי במיקווה(אני חודשיים אחרי לידה ראשונה)וכל פעם אני ניתקלת במצב הזה…וזה לא וסת…כל היום אין כלום ואז אני ניתקלת בזה בניגוב או על פד…מה אני עושה במצב כזה??אשמח לתשובה כמה שיותר מהר ותודה רבה!!

תשובה:

שלום רב

לענין כתמים על נייר קינוח נחלקו הדעות אם הוא מטמא, כיון שהוא דבר שאינו מקבל טומאה, ראי בזה בהרחבה כאן. אם אכן מדובר בסיפור שחוזר על עצמו העצה הכי טובה לא להסתכל אם זה אפשרי, אם לא, יש להשתמש בנייר צבעוני שהוא ודאי לא מקבל טומאה ואינו אוסר.

בהצלחה