פדיון מעשר עני

האם אני יכול לקחת סכום מסוים ולשים אותו בקפות צדקה שמיועדת לעניי העיר, ואז להפריש מעשר עני על סמך הכסף ששמתי שם? (נגיד שמתי מאה, ועוד חודש אני אפריש מ״ע בשויי 5 שח אז ארשום שנשאר לי 95.)?
והאם mריך לסכם משvו עם גבאי צדקה בעניין זה? (ואם כן אשמח להבין בדיוק מה אני צריך לסכם) תודה רבה
תשובה:
שלום רב
לא ניתן לפדות מעשר עני על כסף שכבר ניתן ולא קיים בעולם או אינו ידוע וכלל אינו נמצא אצל גבאי הצדקה.