זמן הבדיקות בשבעה נקיים

ממתי לפני השקיעה הבדיקה רלוונטית? יוצא שאני חוזרת עייפה מהעבודה ורוצה לנוח ואז אני חוששת להפסיד את השקיעה. דבר שמונע ממני או לנוח או לבדוק (במידה ונרדמתי). לכן חשוב לי לדעת זאת בעיקר בתקופת החורף.

תשובה:

שלום רב

לכתחילה יש לבדוק לא לפני פלג המנחה שהוא שעה ורבע זמניות [לא שעות שלנו, אלא היום מחולק ל12 חלקים שוים שכל אחד מהם הוא שעה זמנית], בימי החורף זה בערך 50 דק לפני השקיעה ואולי קצת יותר עד שעה לפני השקיעה, ובקיץ שעה וחצי ואולי מעט יותר. בדיעבד, כל היום כשר לבדיקה, העיקר לא לאחר השקיעה.

בהצלחה רבה