נשמת אדם הראשון המחולקת לשישים ריבוא ישראל

שלום יש לי שאלה פרטית שמעסיקה אותי המון זמן רשם שאחרי ימות משיח אישה תלד בכל יום ובאופן כללי בעיקר גם במגזר החרדי מולידים הרבה ילדים רציתי לדעת אם היה לזה סוף מתישהו .? הרי זה נימשך ללא סוף ומה היה הסוף .? ואם יש חיי נצח זה חיי נצח לכל נשמה בפני עצמה .? כל הנשמות מתקבצות בסוף לאדם הראשון .?

תשובה:

שלום רב

אכן כנראה שיש לזה סוף, שכן נאמר שמשיח בן דוד יבוא בזמן שיכלו הנשמות שבגוף, וכוונת הדברים, שנשמתו של אדם הראשון מ חולקת ל60 ריבוא ישראל, ואלו הם רק השורשים, הענפים מתפצלים עוד רבות, ולכל אדם יש תפקיד בעולם הזה ומקום טוב בעולם הבא. בכל מקרה עלינו לדאוג בעיקר לתיקון נשמתנו הפרטית, ניתן לקב"ה לטפל בשאר הנשמות…