דימום בהפסק טהרה מחמת פצע

שלום רב,
עשיתי בדיקה להפסק טהרה שיצאה נקיה.
כשבצעתי את המוך הדחוק, כנראה השארתי מעבר לזמן שצריך ושזה גרם לי לדימום, על העד היו סימנים אדומים אך בקצוות העד.
למחרת בדקתי שוב ושוב היה סימנים של דם.
וכן מה עליי לעשות?
בתודה מראש
סיוון

תשובה:

שלום רב

בכל מקרה של דימום אנחנו חוששים שהוא מהרחם ואוסרים. אם גם היום לא תוכלי להפסיק בטהרה כדאי לפנות לאחות טהרה ממכון פועה, הם נמצאים בפריסה ארצית ניתן למצוא אותם באתר האינטרנט שלהם, והיא תוכל לבדוק אם יש שם פצע. כדי לא להפסיד את היום הנוכחי כדאי לבדוק בשעה מוקדמת אחרי צהריים, ואם לא תצליחי תפני אליה לעשות אצלה את ההפסק סמוך לשקיעה.

בהצלחה