לתרומות לחץ כאן

הכשרת מכונת טחינת בשר לפסח

שלום !
אני מבקשת לדעת איך מכשירים מכונה לטחינת בשר לפסח .

תשובה:

שלום רב.

אם לא השתמשו בה כלל לחמץ היא אינה טעונה הכשרה אלא רחיצה מדוקדקת [יש בה חלקים רבים וסבוכים וצריך להקיע בנקיונה…] ואם השתמשו בה לחמץ [כגון שנחתך בה בצל שנחתך בסכין חמץ וכו'] יש להגעיל אותה בתוך סיר מים המבעבע על גבי האש. לכתחילה, בגלל הקושי בנקיונה עדיף בכל מקרה שלא להשתמש בה בפסח, כיום ניתן למצוא בשר טחון בהכשרים מעולים לפסח [אגב הוא גם איכותי יותר משל שאר ימות השנה כיון שלא מערבים בו סויה ושאר חומרים].

חג שמח.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל