מלפפונים חמוצים בכשרות רגילה

שלום וברכה
רציתי לשאול, יש ברשותי מלפפון חמוץ בחומץ תוצרת חו"ל הנושא תג כשרות מחו"ל שאינני מכירה, וכן כשרות ישראלית ידועה בשיטחיותה שאינני סומך עליה, האם אני יכול לאכול מתוצרת זו, ולסמוך לצרף את הכשרויות לכך שאין חששות בחומץ סינטטי,
יש לציין שהמחיר של המוצר הינו זול, כך שקשה להאמין שיש בו חומץ בן יין,
עוד פרט שעלי לציין, שמדובר במלפפונים ננסיים, [בגודל של 3-6 ס"מ], כך שאני לא יודע אם ניתן לאוכלם ללא כבישה, כך שנושא הבישול עכו"ם לא ידוע לי.

תשובה:

שלום רב.

מלפפונים חמוצים צריכים כשרות טובה ומוכרת, יש שם מרכיבים שאינם ניכרים ויכולים להיות בהם חששות.

תוכל לכתוב את הכשרות בחו"ל ונברר עליה.

בהצלחה רבה.