קידושין "בצחוק"

שלום,
אני בת 21 ולפני בערך שלוש ארבע שנים כשהייתי בבית הספר אני וידיד שלי "התחתנו" ממש עם כל הברכות וזה היה בצחוק והיה עדים והכל.
השאלה שלי היא מה אני עושה עם זה עכשיו ואיך אפשר לבטל את "הנישואין" כי ידיד שלי לא בעניין של לבוא איתי לרב ולבדוק את העניין ככה שאני לבד בכל הסיפור הזה.
תודה רבה

תשובה:

הנושא לא מצחיק !

בכלל לא.

תוכלי להתקשר אלינו, לטל' 02-5712424

או לכל דיין אחר, ולספר לו היטב את כל פרטי המקרה, כדי שתוכלי לקבל הדרכה מה לעשות מכאן ואילך.

זכרי שוב: הנושא בכלל לא מצחיק.

הרב אליהו בר שלום

דיין ומו"צ שכ' רמת שלמה בעיה"ק ירושת"ו

ראש בית ההוראה "משפטי החיים" בת ים

מח"ס משפט הכתובה

הצטרף לדיון

תגובה 1